Over VCA Deal

VCA Deal is dé opleider uit de regio. Meld je vandaag nog aan voor een van onze vele cursussen en examens en vergroot je kansen op de arbeidsmarkt door je expertise uit te breiden!

Welkom bij VCA Deal!

Ontdek de verschillende VCA-trainingen die we aanbieden op onze locatie aan de Nikkelstraat 43 in Ridderkerk.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Tijdens onze VCA-cursus leer je hoe je veilig en verantwoord kunt werken, met aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu. Dit vermindert het risico op schade en ongevallen.

Veel opdrachtgevers eisen dat je in het bezit bent van een VCA-certificaat. Zie dit certificaat als een investering in jezelf!

Het VCA-certificaat heeft een geldigheidsduur van 10 jaar.

VCA Deal dé opleidingscentrum uit de regio

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan praktijkgerichte cursussen op diverse niveaus, gehuisvest aan de Nikkelstraat 43 in Ridderkerk. Van korte intensieve trainingen tot meerdaagse programma’s, wij passen ons aan naar uw behoeften.

Wij bieden opleidingen voor diverse sectoren, waaronder asbestsanering, verontreinigde bodem, veiligheid (zoals VCA en preventiemedewerker), BHV, Code ’95, steigerbouw en logistiek (zoals heftruck, reachtruck en hoogwerker).

Onze instructeurs zijn ervaren professionals met diepgaande kennis van hun vakgebied.

Flexibiliteit staat bij ons voorop. We bieden maatwerkoplossingen, inclusief trainingen op uw eigen locatie. Hierdoor is de opleiding volledig afgestemd op uw specifieke werkomgeving.

Daarnaast verzorgen we verschillende VCA-trainingen op onze locatie in Ridderkerk. VCA, wat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers, leert deelnemers hoe ze veilig en verantwoord kunnen werken. Dit alles met aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu, wat het risico op schade en ongevallen verminde

Alles wat je moet weten over Heftruck Cursussen

Of je nu een doorgewinterde professional bent in de logistiek of net begint in de wereld van magazijnbeheer, het volgen van een heftruck cursus kan van onschatbare waarde zijn. Heftrucks…
Laatste nieuwsberichten

Klaar om je expertise uit te breiden en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten?